Bookmark and Share

Aranykehely Hotline
+36 (30) 570 7224

Aranykehely - Szállás

Az Aranykehely Fogadó és Étterem Dédestapolcsányban, Szilvásváradtól 12 km-re, a Bán-patak partján, a Lázbérci víztározó közelében, az Eger, Aggtelek, Lillafüred által alkotott háromszög közepén, számos látnivalóval gazdagított gyönyörű Bükk-hegység lábánál található. Mi "csak" így hívjuk ezt a csodálatos környéket: az Élmények Völgye!

Fogadónkban 1db három ágyas és 5db kétágyas szoba áll rendelkezésre. Pótágy elhelyezésére minden szobában van lehetőség. A szobákban színes televízió nézhető.

A szobák ára: 4000Ft/fő/éjszaka, mely a reggeli árát is tartalmazza. A szobaárak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely mértéke 300 Ft vendégéjszakánként.

A szobák 14 órakor foglalhatóak el, amit az utolsó éjszaka után 10 órakor kell elhagyni. Három ágyas szobafoglalás esetén 1 fő 30% kedvezményben részesül.

Szállóvendégeink számára több szórakozási, sportolási lehetőség áll rendelkezésre:
Több országos túraútvonal, a Bükk-hegység, a Dédesi várrom, télen Bánkút a síelők Mekkája várja Önt is. Lovagolhat fedett lovardában, lovastúrákon, lovastáborokban vehet részt, partnereink Nordik walking túráin ismerkedhet meg a gyönyörű Bükk-hegységgel és a Lázbérci táj, az Upponyi szoros romantikus világával. Horgászhatnak a környező tavak egyikében, de a vadászok is megtalálják a kedvtelésük legalkalmasabb helyszínét. Upponyban borospincék, Mályinkában pálinkatúra várja, ahova, ha kéri, lovaskocsival visszük el. Elfáradt vendégeink számára profi masszőrök kényeztetése teszi még feledhetetlenebbé az itt eltöltött napokat.

Jól hangzik ugye? Foglaljon már most online!

Masszázs
Lovaglás
Nordic walking
Horgászat
Vadászat