Bookmark and Share

Aranykehely Hotline
+36 (30) 570 7224

Aranykehely - Nordic Walking

Nordic Walking hétvégék a Bükkben

Vendégeink kényelme, tökéletes kikapcsolódása érdekében ajánljuk partnereink szolgáltatását Önnek is. Aktív vendégeinknek jó program a Nordic Walking keretein belül megismerni a Bükk-hegység és a Lázbérc csodálatos környezetét.

Hosszú hétvégés programokkal várjuk Önt Dédestapolcsányban, a Bükk északi oldalán, Szilvásvárad szomszédságában. A programok a Nordic Walking sportra épülnek. Mindenkit szeretettel várunk: aki már próbálta, és aki még nem.

A Nordic Walking során a botok használata nagyban tehermentesíti az egyébként túlterhelt ízületeket, segítségükkel könnyebb megőrizni az egyensúlyt erdőn-mezőn. A Nordic Walking a test vázizmainak mintegy 90%-át megmozgatja, és ezzel serkenti az alapvető életfunkciókat, légzést, keringést, az anyagcserét és ez által igen jó hatással van a salakanyagok kiválasztására. A botok használata hatékonyan támogatja a fogyókúrát is. A terhelést mindenki állóképességének megfelelően választhatja meg, így nem terheljük túl testünket, szervezetünket. Ezt a mozgásformát ajánljuk mindenkinek, aki ülőmunkát végez vagy stressztől feszülnek izmai, kopottak az ízületei, túlsúlyos, magasvérnyomástól, cukorbetegségtól szenved. Kismamáknak, időseknek, 9-99 éves korig!

A Nordic Walking hétvégék során technikai tréning, Szilvásváradi túra, füstölt pisztrángevés, börtönmúzeum látogatás, erdei kisvasút, Fátyol-vízesés, szabadtéri erdei múzeum, Gerenna vár, Leány-völgyi kilátóhely, Istállóskői ősemberbarlang, Szalajka-patak, lovaskocsikázás, Dédesi várrom, Lázbérci víztározó, Upponyi szoros megtekintése is a programok között található.

A programra jelentkező vendégek kedvezményesen bérelhetnek kerékpárt is. A túrák útvonala hétről-hétre változhat az időjárástól, ill. a csapat összetételétől függően! Ha szüksége lenne kölcsönbotra, kérjük, jelezze a botok korlátozott száma miatt!

A részletekről érdeklődjön Zepf Erikánál