Bookmark and Share

Aranykehely Hotline
+36 (30) 570 7224

Aranykehely - Esküvő az Élmények Völgyében

Rendezd esküvődet az Aranykehely Fogadóban, és életed legemlékezetesebb élményévé varázsoljuk ezt a felejthetetlen napot. Mi a legapróbb részletre is odafigyelünk! Engedd meg, hogy elkápráztassunk Téged és vendégeidet kiszolgálásunk luxusával. Munkatársaink esküvőd minden egyes mozzanatára odafigyelve nyújtanak segítséget, legyen szó akár dekorációról, zenekarról, ételről, italról, vagy a csodálatos szertartásról. Mindezt elfogadható áron.

A Lázbérci-tó és a Bükk-hegység olyan természeti környezetet biztosít, amely Önmagában páratlan lehetőségeket teremt egy esküvő megtartásához. Ez a romantikus környezet olyan helyszín, ahol életed egyik legfontosabb napját megörökítve boldogan fogod felidézni ezt a napot. Esküvői fotók helyszínéül keresve sem találhatsz alkalmasabbat, mint a Lázbérci-tó, ahova kívánságod szerint akár lovashintón viszünk el benneteket.

Tedd felejthetetlenné az esküvőd alkalomhoz illő, meghitt, romantikus helyszín megválasztásával Dédestapolcsányban az Aranykehely fogadóban. Esküvői vacsora, lakodalom, rendezvény lebonyolítása 20 - 180 fő részére. Lakodalom, mulatság kifulladásig, zöld környezet, feldíszített terem, esküvő helyszín és a távolról érkezők részére a szállás, helyben van.

Keres minket, mondd el igényeidet és megtaláljuk a lehető legjobb megoldást a számotokra.

3643 Dédestapolcsány, Dózsa György út 15.
Tel: 06 48 340-008, Fax: 06 48 340 132
Mobil: 06 30 570 72 24
Email: info@aranykehely.hu

Szakács Józsefné